Pregazio pješaka

Arslanagiću potvrđena optužnica za ubojstvo

Benjamin Arslanagić je optužen je za usmrćivanje drugog pri bezobzirnom nasilničkom ponašanju, čime je počinio krivično djelo ubojstvo.
Vijesti / Crna Kronika | 08. 06. 2021. u 10:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kantonalni sud u Sarajevu potvrdio je optužnicu Tužiteljstva KS protiv Benjamina Arslanagića (21) zbog krivičnog djela - ubojstvo.

Arslanagić se tereti se da je 27. ožujka 2021. godine oko 11:00 sati vozeći automobil Nissan Almeru u kojem su bile još dvije osobe, nakon što je ugledao V.I. zaustavio vozilo, otvorio prozor i rekao mu: "Kako ćemo ono riješiti, dođi ovamo i uđi s nama u auto ili ću te zgaziti".

"Maloljetnik koji je bio s optuženim u automobilu, izašao je s nožem u ruci i krenuo prema oštećenom V.I. koji je krenuo bježati. Nakon što su ga stigli u ulici Kotromanića u blizini SCC-a, Arslanagić ga je udario automobilom. Od udaraca automobilom oštećeni je zadobio teške povrede od kojih je podlegao", navodi se u optužnici.

Dakle, Benjamin Arslanagić je optužen da je usmrtio drugog pri bezobzirnom nasilničkom ponašanju, čime je počinio krivično djelo ubojstvo, prenosi Klix.ba

U optužnici je postupajući tužitelj predložio produženje pritvora optuženom.

U odnosu na maloljetnika, postupajuća tužiteljica je podnijela prijedlog nadležnom sudu u skladu sa Zakonom o zaštiti i postupanju sa djecom i maloljetnicima u krivičnom postupku.

Kopirati
Drag cursor here to close