Večernje novosti

Amerikanci odveli Keljmendia u Dubai na sigurnu lokaciju

Vijesti / Crna Kronika | 05. 10. 2012. u 23:20 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Odbjegli narko boss Naser Keljmendi nalazi se u kućnom pritvoru u svojoj vili u Dubaiju, pod nadzorom američkih istražitelja, pišu " Večernje Novosti“.

Čovjek koga je nedavno predsjednik SAD Barack Obama proglasio neposrednom opasnošću po sigurnost SAD, nalazi se u rukama američkih istražitelja, tvrdi i podgorički tjednik "Monitor“.

"Američki istražitelji su napravili nagodbu sa narko-bossom Naserom Keljmendijem i dodijelili mu ograničenu slobodu u zamjenu za suradnju i informacije koje će tražiti od njega. Prema Monitorovom obaviještenom izvoru, balkanski kralj heroina je prihvatio nagodbu, i već se nalazi daleko od Peći, na mjestu koje je za njega samog mnogo sigurnije nego što je regija iz kojeg je otišao. Njegova lokacija je sada Bliski istok", naveo je izvor.

Izvori "Novosti“ preciziraju da je u Dubaiju u jednoj vrsti kućnog pritvora i pod nadzorom Amerikanaca. Kuću ne može napustiti, odnosno maksimalno mu je ograničeno kretanje. Ipak, i to je za njega bolje i sigurnije nego da je ostao bilo gdje na Balkanu, kaže izvor iz crnogorske policije.

Izvor "Monitora" je kazao da je Keljmendi, za kojim je bila pokrenuta potjera, predstavljao prijetnju za druge narko-bosove u lancu na afganistanskoj transverzali, i da bi ga možda neko od njih uklonio, da je slučajno bilo prilike, prije nego što je pao u ruke Amerikanaca.

Kopirati
Drag cursor here to close