Ispitivanje uhićenih

Akcija ''Unikat'': Imali improvizirane laboratorije, drogu, oružje i novac

Terete se da su od 2018. do 2019. godine, na više lokacija na području Banje Luke i Laktašima, napravili improvizirane laboratorije za umjetni uzgoj opojne droge skank.
Vijesti / Crna Kronika | 17. 07. 2019. u 09:52 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto:Srna / Uhićeni u policijskoj akciji

Policija Republike Srpske dostavila je izvještaj Okružnom javnom tužiteljstvu u Banjoj Luci protiv četiri osobe uhićene u akciji kodnog naziva „Unikat“.

Terete se da su od 2018. do 2019. godine, na više lokacija na području Banje Luke i Laktašima, napravili improvizirane laboratorije za umjetni uzgoj opojne droge skank.

Prilikom pretresa objekata koje su koristili osumnjičeni oduzeto je oko 900 stabljika biljke koja svojim izgledom asocira na indijsku konoplju, oružje, veća količine novca u različitim apoenima i valutama i drugi predmeti i sredstva koji su korišteni za izvršenje spomenutih kaznenih djela, potvrđeno je iz Okružnog javnog tužiteljstva u Banjoj Luci.

Sanel Šeranić (1987.) iz Banja Luke, osumnjičen je zbog postojanja osnova sumnje da je počinio kaznena djela neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga, nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija i kazneno djelo umnožavanja isprave.

Danijel Trninić (1983.) iz Hrvatske Kostajnice, u Republici Hrvatskoj tereti se zbog postojanja osnova sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga, nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija, Nenad Dragišić (1989.) iz Banja Luke, zbog neovlaštene proizvodnje i prometa opojnih droga, a Dean Đajić (1990.) iz Banja Luke, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga, navode iz Okružnog javnog tužiteljstva Banja Luka.

Kopirati
Drag cursor here to close