Akcija

Akcija "Mreža III" završena uhićenjem 20 osoba i pronađenom drogom, pištoljima i bombama

Akcija kodnog naziva "Mreža III", koja je jutros provedena na 31 lokaciji u Tešnju, Maglaju i Zavidovićima, završena je uhićenjem 20 osoba, dok se za još dvije osobe traga
Vijesti / Crna Kronika | 18. 12. 2019. u 15:50 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Akcija kodnog naziva "Mreža III", koja je jutros provedena na 31 lokaciji u Tešnju, Maglaju i Zavidovićima, završena je uhićenjem 20 osoba, dok se za još dvije osobe traga, izjavila je Feni glasnogovornica Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona Aldina Alić.

''Dvadeset osoba je uhićeno i stavljeno pod kontrolu. Poduzimamo aktivnosti na lociranju dvije osobe koje su u bijegu. Izvršenim pretresima pronađena je određena količina opojne droge namijenjena za uličnu prodaju. Pronađena su i tri pištolja, tri bombe, pribori za konzumaciju opojnih droga, digitalne vage za precizna mjerenja i veliki broj mobilnih telefonskih aparata, kao i drugi predmeti koji će biti korišteni kao dokazi u daljnjem postupku'', istaknula je Alić.

Policijski timovi Uprave policije MUP-a ZDK sve uhićene priveli su tijekom dana u Policijsku upravu 1 u Zenici, gdje se nad njima vrši kriminalistička obrada, a u tijeku sutrašnjeg dana bit će donesena i odluka o njihovom prosljeđivanju na daljnji postupak Tužiteljstvu ZDK.

Akcija je bila usmjerena na 28 osoba, bile su pretresene 31 lokacija u te tri općine, a Uprava policije MUP-a ZDK ovu je akciju provodila u suradnji i pod nadzorom Kantonalnog tužiteljstva Zenica te postupajući po naredbama općinskih sudova u Zenici, Tešnji i Zavidovićima.

 

Kopirati
Drag cursor here to close