Bijeljina

Akcija Kristal: Palo još 12 osoba

Akcijom "Kristal" obuhvaćeno je i lišeno slobode do sada ukupno 23 osoba, protiv kojih je ili će biti podneseni izvještaji zbog izvršenja 17 krivičnih djela
Vijesti / Crna Kronika | 15. 06. 2020. u 15:03 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dvanaest osoba lišeno je slobode, a na deset lokacija izvršeni su pretresi u nastavku operativne akcije "Kristal" koja se provodi na širem području Bijeljine s ciljem razbijanja organizirane kriminalne grupe koja se duže vrijeme bavila preprodajom opojnih droga, objavljeno je iz Ministarstva unutarnjih poslova  Republike Srpske.

"U današnjim aktivnostima policijski službenici su pronašli i oduzeli oko 200 grama praškaste materije koja asocira na opojnu drogu kokain, pištolj, 10.000 KM, više mobilnih telefona i sim-kartica i drugih predmeta", navodi se.

Sve aktivnosti u akciji "Kristal" provode se pod nadzorom Okružnog javnog tužiteljstva Bijeljina. Akcija se nastavlja i u sljedećem razdoblju, dodaje se u saopštenju.

Akcijom "Kristal" obuhvaćeno je i lišeno slobode do sada ukupno 23 osoba, protiv kojih je ili će biti podneseni izvještaji zbog izvršenja 17 krivičnih djela i to krivična djela neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga iz Člana 207 stav 1 i 3, omogućivanje uživanja opojnih droga iz Člana 208, nedozvoljen promet oružja ili eksplozivnih materija iz Člana 361 Krivičnog zakona Republike Srpske i vrbovanje radi međunarodne prostitucije iz člana 187 Krivičnog zakona BiH.

 

Kopirati
Drag cursor here to close