‘Nasilničko ponašanje’

Aerodrom Mostar: Uhićen na letu za Zadar

Graničnim provjerama utvrđeno je da ga potražuje Općinski sud u Sarajevu zbog krivičnog djela 'nasilničko ponašanje'.
Vijesti / Crna Kronika | 14. 05. 2018. u 14:03 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Službenici JGP Aerodrom Mostar 11.svibnja na letu za Zadar lišili su slobode G.U. (1966.), državljanina BiH. Graničnim provjerama utvrđeno je da ga potražuje Općinski sud u Sarajevu zbog krivičnog djela "nasilničko ponašanje". Predat je službenicima Sudske policije Mostar, istaknuto je u izvještaju Granične policije.

Službenici JGP Bijeljina 13.4.2018. pri ulasku u BiH na Međunarodnom graničnom prijelazu Popovi graničnim provjerama Mercedesa, nacionalnih oznaka BiH, otkrili su falsificiran broj šasije. Vozilom je upravljao M.R. (1977.), državljanin BiH. Daljnjim provjerama utvrđeno je da je vozilo ukradeno i da ga potražuje Interpol Italije.

Prema naredbi tužitelja Okružnog javnog tužiteljstva u Bijeljini osoba i vozilo predati su službenicima Policijske uprave Bijeljina Ministarstva unutarnjih poslova Republike Srpske. Prethodno, 11.5.2018. službenici ove jedinice prilikom granične kontrole teretnog motornog vozila Man, bh. nacionalnih oznaka, uočili su krivotvorenu dozvolu CEMT (odobrenje za međunarodni prijevoz roba u drumskom prometu) i dnevnik vožnje. Vozilom je upravljao bh. državljanin M.M. (1986.) koji je kontroliran na ulasku u BiH na MGP Popovi. U tijeku je daljnji rad na ovom slučaju, navedeno je u izvještaju.


Kopirati
Drag cursor here to close