Istraga traje

Živinice: Tužiteljstvo obznanilo tko su žrtve obiteljske tragedije

Prema prvim informacijama sa očevida, najvjerojatnije je Zijad Mujčinović, koristeći pištolj, pucao u svoju suprugu Zadu i ranio je, ali je ona uspjela pobjeći iz kuće, te je ispalio i nekoliko hitaca u sina Admira i usmrtio ga.
Vijesti / Crna Kronika | 01. 03. 2020. u 09:08 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U obiteljskoj tragediji koja se dogodila u subotu ujutro u obiteljskoj kući u mjestu Ciljuge u blizini Živinica smrtno su stradale dvije osobe, a jedna je teže ozlijeđena i hospitalizirana je u UKC-u u Tuzli.

Smrtno su stradali Admir Mujčnović (33), Zijad Mujčinović (54) dok je ozlijeđena Zada Mujčinović. Očevid na mjestu događaja obavio je dežurni tužitelj u suradnji sa istražiteljima Sektora kriminalističke policije MUP-a Tužlanske županije (TŽ).

Prema prvim informacijama sa očevida, najvjerojatnije je Zijad Mujčinović, koristeći pištolj, pucao u svoju suprugu Zadu i ranio je, ali je ona uspjela pobjeći iz kuće, te je ispalio i nekoliko hitaca u sina Admira i usmrtio ga. Nakon toga je izvršio samoubojstvo.

"Za sada ne možemo pouzdano govoriti o motivima koji su doveli do ovog događaja. Nakon obavljanja očevida i dokumentiranja svih relevatnih informacija, MUP TŽ će dostaviti Tužiteljstvu izvještaj te će se poduzeti sve druge potrebne istražne radnje", navedeno je u priopćenju iz Ureda za informiranje Županijskog tužiteljstva TŽ.

Kopirati
Drag cursor here to close