Nervno rastrojstvo

Žepče: 19-godišnjak si odsjekao ruku i nogu

Ivan živi u siromašnoj obitelji, a dan ranije, prije nego što je odlučio da odsječe svoje ekstremitete, iskasapio je mačku i psa kod svoje obiteljske kuće.
Vijesti / Crna Kronika | 22. 02. 2018. u 01:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U trenutku nervnog rastrojstva, 19-godišnji Ivan S. iz Brankovića kod Žepča, tijekom srijede je sebi odsjekao ruku i nogu, nakon čega je hitno prebačen u sarajevsku bolnicu gdje se doktori bore za njegov život.

Oko podneva je dovezen u Hitnu pomoć Žepče, gdje mu je pružena prva pomoć, a zatim je ambulantnim vozilom upućen u Sarajevo, piše 'Dnevni avaz'.

"Bio je dezorjentiran i samo je ponavljao jedan datum iz 1999. godine. Izgubio je mnogo krvi koje smo pokušali nadomjestiti raspoloživim dozama. Sve upućuje na to da su ekstremiteti odsječeni namjerno u teškom psihičkom stanju", kratko su kazali u Hitnoj pomoći u Žepču.

Ivan živi u siromašnoj obitelji, a dan ranije, prije nego što je odlučio da odsječe svoje ekstremitete, iskasapio je mačku i psa kod svoje obiteljske kuće.

Navodno je imao i halucinacije i pravovremeno je upućivan na psihijatrijsko liječenje. U Brankovićima ga smatraju mirnim i povučenim momkom koji nije pravio probleme drugima. U Brankovićima su šokirani, kao i medicinsko osoblje koje je u prvim trenucima vidjelo stupanj ozljeda.

"Primio je sve neophodne medikamente, strahujemo zbog moguće infekcije, a neizvjesno je prognozirati da li će kirurzi uspjeti da mu ponovo zašiju odsječene dijelove tijela, koji su kasnije dopremljeni u sarajevsku bolnicu", kažu liječnici.

Za 'Avaz' su iz Operativnog centra MUP-a Zeničko - dobojske županije potvrdili da se dogodio ovaj slučaj.

"Dobili smo dojavu da se danas dogodio nemili događaj. Mladić rođen 1999. godine inicijala S. I. je izvršio samoozljeđivanje. Tijekom četvrtka bit će poznato više informacija nakon očevida. Mladić je prvo prevezen u Kantonalnu bolnicu u Zenicu, a kasnije i na KCUS u Sarajevu", kazali su iz Operativnog centra MUP-a ZDŽ.

Kopirati
Drag cursor here to close