Novi Sad

Zaklao bivšu djevojku na ulici

Neslužbeno, djevojka je iz Crne Gore i stanovala je na petom katu u zgradi ispred koje je ubijena.
Vijesti / Crna Kronika | 26. 12. 2019. u 22:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Državljanin Crne Gore D. D. (28) osumnjičen za ubojstvo 25-godišnje D. J. na Grbavici u Novom Sadu uhićen je u četvrtak oko 18:30 sati na uglu ulica Narodnog fronta i Balzakove, saznaje 021.rs.

Kako navodi novosadska policija, određeno mu je zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden u Više javno tužiteljstvo u Novom Sadu.

Djevojka je ubijena danas oko 16 sati u Ulici Alekse Šantića ispred broja 48. Prema neslužbenim saznanjima, djevojku je u prolazu zgrade nožem ubio bivši momak Dejan D. (28), koji je potom pobjegao svojim automobilom.

Kako 021 saznaje u Hitnoj pomoći, djevojka je zadobila ubodne rane dušnika i grudnog koša. Njima je prijavljeno da je žena pala i da krvari na ulici, da bi nakon pokušaja reanimacije, liječnici mogli samo konstatirati smrt. Ona je preminula na putu do Urgentnog centra.

Neslužbeno, djevojka je iz Crne Gore i stanovala je na petom katu u zgradi ispred koje je ubijena.

Tijekom opsežne policijske akcija potrage za napadačem, policijski automobil se sudario sa osobnim vozilom Fiat Punto. Tom prilikom, lakše su ozlijeđene dvije osobe, saznaje 021 u Hitnoj pomoći. Muškarac od 29 godina zadobio je ozljedu glave, a žena od 42 godine lakšu ozljedu kuka, te je zbrinuta u Urgentnom centru.

Kopirati
Drag cursor here to close