Bila među lubenicama ...

Vinjani Donji: 'Pao' na granici s pola tone marihuane

Uhićen je 56-godišnji državljanin Crne Gore Mile Jevtić koji je u kamionu prevozio 20 tona lubenica, a ispod njih su bili naslagani paketi sa marihuanom
Vijesti / Crna Kronika | 13. 06. 2018. u 12:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na graničnom prijelazu Vinjani Donji djelatnici Policijske postaje Imotski i djelatnici Carine zaplijenili su 423 kilograma marihuane koja je bila namijenjena talijanskom tržištu.

Pošto je kilogram marihuane na crnom tržištu od dvije do tri tisuće eura ,nije teško izračunati da je zaplijenjena trava vrijedna milijun eura.

Uhićen je 56-godišnji državljanin Crne Gore Mile Jevtić koji je u kamionu prevozio 20 tona lubenica, a ispod njih su bili naslagani paketi sa marihuanom, piše Slobodna Dalmacija.

Ponašanje vozača se odmah učinilo sumnjivim djelatnicima policije pa su prišli detaljnom pretresu kamiona.

Droga je krenula iz Crne Gore i bila je namijenjena talijanskom tržištu.

Naknadnom istragom utvrditi će se gdje je prethodno nabavljena i gdje je proizvedena kao i je li pao samo jedan izvršitelj -  vozač ili je policija sklopila širi mozaik gdje se vidi tko je naručitelj i tko je osim vozača u tome sve sudjelovao.

Ovo je veliki uspjeh djelatnika PU splitsko-dalmatinske, a posebno PP Imotski i Carine jer ovakvi rekordni ulovi se dogode jednom u dva desetljeća, piše Slobodna Dalmacija.

Kopirati
Drag cursor here to close