Prijevare

Upozorenje policije: Ne otvarajte nepoznatima

Policijska uprava Trebinje apelira da građani, ukoliko im se dogodi situacija koja je opisana, prijave najbližoj policijskoj postaji bez obzira budu li oštećeni ili ne
Vijesti / Crna Kronika | 10. 03. 2020. u 20:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policijska uprava Trebinje apelirala je da građani istočne Hercegovine ne nasjedaju na prijevare žene koja im dolazi na vrata i nudi proizvode na prodaju ili traži pomoć, nakon što su prijavljena dva takva slučaja.

"Ovih dana u Hercegovini su prijavljena dva slučaja u kojima ženska osoba, od 25 do 35 godina, dolazi na vrata i na razne načine pokušava ući unutra. Osoba nudi proizvode na prodaju, nudi pomoć ili traži pomoć. Način koji će iskoristiti kako bi ušla u stan, mijenja se od situacije do situacije i zbog toga je najbitnije da onim osobama koje građani osobno ne poznaju ne dozvole ulazak u stan", navodi se u priopćenju Policijske uprave Trebinje.

Policijska uprava Trebinje apelira da građani, ukoliko im se dogodi situacija koja je opisana, prijave najbližoj policijskoj postaji bez obzira budu li oštećeni ili ne, prenosi Srna.

U priopćenju se navodi da će svaka informacija biti provjerena kako bi se što prije identificirao počinitelj.

Kopirati
Drag cursor here to close