Od grada do grada

Ukrao auto pa izazvao nesreću i završio u bolnici

Tijekom realizacije navedenih mjera i radnji, oko 10:20 sati istog dana dogodila se prometna nezgoda na magistralnoj cesti M-5
Vijesti / Crna Kronika | 11. 12. 2018. u 20:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U ponedjeljak 10.12. u 10 sati u Policijsku postaju (PP) Kiseljak prijavljena je krađa putničkog motornog vozila marke Citroen, vlasništvo firme 'Valmar' d.o.o. Kiseljak, koje se nalazilo u ulici Kralja Tomislava, općina Kiseljak.

Odmah po zaprimanju prijave na mjesto događaja izašli su policijski službenici PP Kiseljak, koji su potvrdili navode prijave, te pristupili poduzimanju mjera i radnji iz svoje nadležnosti. Tom prilikom došlo su do saznanja da se nepoznati počinitelj uputio sa ukradenim vozilom u pravcu Busovače.

O navedenoj prijavi upoznate su sve raspoložive policijske patrole na terenu, kao i susjedne policijske postaje, koje su se uključile u opsežnu akciju pretrage terena u cilju pronalaska navedenog vozila, priopćeno je iz MUP-a Srednjobosanske županije.

Tijekom realizacije navedenih mjera i radnji, oko 10:20 sati istog dana dogodila se prometna nezgoda na magistralnoj cesti M-5, u mjestu Bukovci, općina Busovača, u kojoj je sudjelovalo otuđeno vozilo Citroen kojim je upravljao M.Z. iz Viteza, dok je drugi sudionik nezgode J.V. iz Busovače upravljao motornim vozilom marke BMW. Tjelesne ozljede u ovoj prometnoj nezgodi zadobili su obojica vozača.

U saradnji sa nadležnim županijskim tužiteljstvom, očevidne radnje na mjestu događaja izvršili su policijski službenici Odsjeka kriminalističke policije Policijske uprave Kiseljak, koji poduzimaju i druge mjere i radnje u cilju dokumentiranja i dokazivanja navedenih događaja.

Kopirati
Drag cursor here to close