Tjeralice

Uhićena na Bijači zbog nasilničkog ponašanja

8. veljače, službenici ove postrojbe su na izlasku iz BiH na prijelazu Orašje lišili slobode S.DŽ. (1958.) jer je za njim Ministarstvo unutarnjih poslova Hercegovačko-neretvanske županije raspisalo tjeralicu
Vijesti / Crna Kronika | 10. 02. 2020. u 15:13 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na graničnom prijelazu Bijača na ulasku u BiH, 9. veljače, službenici postrojbe Granične policije (PGP) Doljani lišili su slobode V.C. (1990.). Provjerama je ustanovljeno da bh. državljanku potražuje Općinski sud u Sarajevu zbog krivičnog djela 'Nasilničko ponašanje'. Predata je službenicima Sudske policije Široki Brijeg.

Na ulasku u našu zemlju na prijelazu Šamac, 9. veljače, lišen je slobode E.Đ. (1968.) jer ga potražuje Osnovni sud u Prnjavoru zbog krivičnog djela 'Oštećenje tuđe stvari'. Službenici PGP Orašje, državljanina BiH i Republike Srbije predali su službenicima Sudske policije Doboj.

Dan ranije, 8. veljače, službenici ove postrojbe su na izlasku iz BiH na prijelazu Orašje lišili slobode S.DŽ. (1958.) jer je za njim Ministarstvo unutarnjih poslova Hercegovačko-neretvanske županije raspisalo tjeralicu zbog krivičnog djela 'Ugrožavanje sigurnosti'. Državljanin BiH i Belgije predat je službenicima Policijske uprave Mostar.

Službenici PGP Brod prilikom ulaska u našu zemlju na prijelazu Brod, 7. veljače, lišili su slobode A.G. (1979.), nakon što je ustanovljeno da ga potražuje MUP KS zbog krivičnog djela 'Krivotvorenje isprave'. Bh. državljanin predat je službenicima MUP-a KS.

Službenici Postrojbe granične policije Gradiška, 9. i 7. veljače, lišili su slobode tri osobe prilikom graničnih provjera na ulasku u Bosnu i Hercegovinu na Međunarodnom graničnom prijelazu Gradiška. Državljanin BiH i Norveške S.I. (1957.) lišen je slobode jer ga potražuje Osnovni sud u Gradišci zbog krivičnog djela 'Krivotvorenje isprave'. Predat je službenicima Sudske policije Banja Luka.

Državljanin BiH C.H. (1993.) lišen je slobode nakon što je ustanovljeno da je za njim Ministarstvo unutarnjih poslova Kantona Sarajevo raspisalo tjeralicu zbog krivičnog djela 'Krivotvorenje isprave', dok je B.O. (1988.), također državljanin BiH, lišen slobode jer je za njim Policijska uprava Gradačac raspisala tjeralicu zbog krivičnog djela 'Nasilničko ponašanje'. C.H. predat je službenicima MUP-a KS, a B.O. službenicima Policijske uprave Gradačac, navedeno je u priopćenju iz Ureda za informiranje GP BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close