Zatvorska kazna

Uhićen zbog tjeralice suda iz Ljubuškog

Na Međunarodnom aerodromu Sarajevo na letu iz Istanbula, pripadnici Granične policije BiH, 26. lipnja, lišili su slobode A.B. (1989.) jer ga potražuje Općinski sud u Lukavcu
Vijesti / Crna Kronika | 28. 06. 2019. u 08:17 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prilikom ulaska u našu zemlju na prijelazu Orahovlje, 25. lipnja, lišen je slobode J.M. (1991.) jer je utvrđeno da ga potražuje Općinski sud u Ljubuškom radi izdržavanja kazne zatvora. Službenici Postrojbe Granične policije Doljani državljanina BiH i Republike Hrvatske predali su službenicima Sudske policije Široki Brijeg.

Službenici JGP-a Hum, 25. lipnja, lišili su slobode Š.H. (1962.), nakon što je utvrđeno da ga potražuje Općinski sud u Sarajevu zbog krivičnog djela 'Šumska krađa'. Državljanin BiH kontroliran je na ulasku u BiH na prijelazu Hum i predat službenicima Odjela sudske policije sudova u Bosansko-podrinjskom kantonu.

Na Međunarodnom aerodromu Sarajevo na letu iz Istanbula, pripadnici Granične policije BiH, 26. lipnja, lišili su slobode A.B. (1989.) jer ga potražuje Općinski sud u Lukavcu zbog krivičnog djela 'Posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga'. Državljanin BiH predat je službenicima Odjela sudske policije sudova u Kantonu Sarajevo.

Istoga dana, službenici PGP Aerodrom Tuzla predali su O.S. (1958.) službenicima Sudske policije Doboj, nakon što je utvrđeno da ga potražuje Osnovni sud u Derventi radi izdržavanja kazne zatvora. Bh. državljanin kontroliran je na letu iz Stockholma, navodi se u izvještaju iz Ureda za informiranje GP BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close