Izdržavanje kazne

Uhićen u Orašju po tjeralici tužiteljstva HNŽ

Državljanin BiH i Republike Hrvatske kontroliran je pri ulasku u našu zemlju na prijelazu Orašje i predat službenicima Policijske uprave Mostar
Vijesti / Crna Kronika | 19. 01. 2019. u 00:08 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Službenici Postrojbe Granične policije (PGP) Orašje 16.1. lišili su slobode Ž.M. (1970.) jer je ustanovljeno da ga potražuje Županijsko tužiteljstvo Hercegovačko-neretvanske županije zbog kaznenog djela 'Izbjegavanje izdržavanja'.

Državljanin BiH i Republike Hrvatske kontroliran je pri ulasku u našu zemlju na prijelazu Orašje i predat službenicima Policijske uprave Mostar, navedeno je iz Ureda za informiranje Granične policije BiH.

Na Međunarodnom aerodromu Sarajevo 17.1. pripadnici Granične policije BiH na letu iz Beča lišili su slobode V.K. (1993.). Utvrđeno je da bh. državljanina potražuje Općinski sud u Gradačcu zbog kaznenog djela 'Teška krađa'. Predat je službenicima Odjeljenja sudske policije sudova u Kantonu Sarajevo.

Službenici PGP Brod 17.1. lišili su slobode E.O. (1980.) nakon što je ustanovljeno da ga potražuje Općinski sud u Tuzli radi izdržavanja kazne zatvora. Bh. državljanin kontroliran je na izlasku iz BiH na prijelazu Brod i predat službenicima Sudske policije Odžak.

Kopirati
Drag cursor here to close