Na sjeveru zemlje

Uhićen po tjeralici iz Neuma

Službenici Postrojbe Granične policije Gradiška, 20. srpnja, lišili su slobode A. M. (1986.), državljanina BiH.
Vijesti / Crna Kronika | 22. 07. 2019. u 14:58 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U subotu 20. srpnja tijekom izlaska iz naše zemlje na prijelazu Brod, lišen je slobode M. R. (1979.) jer je utvrđeno da je za njim Policijska postaja Neum raspisala tjeralicu zbog kaznenog djela 'Krađa'. Bh. državljanin je predan službenicima Policijske postaje Neum.

Na Međunarodnom aerodromu Sarajevo, pripadnici Granične policije BiH su 19. srpnja, na letu iz Beograda, lišili slobode M. A. (1973.). Provjerama je utvrđeno da ga potražuje Općinski sud u Živinicama zbog kaznenih djela 'Teška tjelesna ozljeda' i 'Laka tjelesna ozljeda'. Državljanin BiH je predan službenicima Odjela sudske policije sudova u Županiji Sarajevo.

Službenici Postrojbe Granične policije Gradiška, 20. srpnja, lišili su slobode A. M. (1986.), državljanina BiH. Graničnim provjerama utvrđeno je da ga potražuje Općinski sud u Sanskom Mostu zbog kaznenih djela 'Razbojništvo' i 'Teška krađa'. Kontroliran je na izlasku iz BiH na prijelazu Gradiška. Predan je službenicima Odjela sudske policije sudova Unsko-sanske županije, navedeno je u priopćenju iz Ureda za infomiranje GP BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close