Oštećenje tuđe stvari

Uhićen po tjeralici iz Livna

Na izlasku iz BiH na MGP Uvac 21.7. službenici JGP Višegrad lišili su slobode I.P. (1967.). Ustanovljeno je da ga potražuje Općinski sud u Zenici zbog neizvršavanja sudske odluke. Državljanin BiH predat je službenicima Sudske policije Goražde.
Vijesti / Crna Kronika | 23. 07. 2018. u 15:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Službenici JGP Kamensko u nedjelju lišili su slobode Ž.M. (1990.), državljanina BiH i Republike Hrvatske. Graničnim provjerama utvrđeno je da ga potražuje Općinski sud u Livnu zbog kaznenog djela 'Oštećenje tuđe stvari'.

Kontroliran je pri ulasku u BiH na Međunarodnom graničnom prijelazu Kamensko i predat službenicima Sudske policije Hercegobosanske županije.

Dan ranije, 21.7. na izlasku iz BiH na MGP Orašje lišen je slobode A.P. (1991.) jer ga potražuje Općinski sud u Kalesiji zbog kaznenog djela 'Teška krađa'. Službenici JGP Orašje bh. državljanina predali su službenicima Sudske policije Odžak.

Na izlasku iz BiH na MGP Uvac 21.7. službenici JGP Višegrad lišili su slobode I.P. (1967.). Ustanovljeno je da ga potražuje Općinski sud u Zenici zbog neizvršavanja sudske odluke. Državljanin BiH predat je službenicima Sudske policije Goražde, navedeno je iz Ureda za informiranje GP BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close