Krivotvorenje isprave

Uhićen po tjeralici iz Konjica

9. lipnja, na izlasku iz BiH na prijelazu Rača, lišena je slobode M.H. (1946.), nakon što je ustanovljeno da je potražuje Osnovni sud u Derventi radi izdržavanja kazne zatvora.
Vijesti / Crna Kronika | 10. 06. 2019. u 22:36 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Službenici Postrojbe Granične policije (PGP) Gorica, 8. lipnja, lišili su slobode P.R. (1944.) jer je utvrđeno da je za njim Policijska uprava Konjic raspisala tjeralicu zbog krivičnog djela 'Krivotvorenje isprave'. Kontroliran je na ulasku u BiH na prijelazu Gorica i predat službenicima Policijske uprave Konjic.

9. lipnja, na izlasku iz BiH na prijelazu Rača, lišena je slobode M.H. (1946.), nakon što je ustanovljeno da je potražuje Osnovni sud u Derventi radi izdržavanja kazne zatvora. Službenici JGP-a Bijeljina, bh. državljanku predali su službenicima Sudske policije Bijeljina.

Službenici PGP Zvornik, 9. lipnja, lišili su slobode Z.G. (1974.), državljanina BiH. Graničnim provjerama utvrđeno je da ga potražuje Sud BiH zbog krivičnog djela 'Krijumčarenje ljudi'. Kontroliran je na izlasku iz BiH na prijelazu Šepak i predat službenicima Sudske policije Suda BiH, navedeno je iz Ureda za informiranje Granične policije BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close