Nekoliko uhićenja

Uhićen na granici zbog tjeralice policije iz Ljubuškog

17.11.2018., pri ulasku u BiH na Međunarodnom graničnom prijelazu Brčko lišen je slobode M.K. (1994.), državljanin Sjedinjenih Američkih Država.
Vijesti / Crna Kronika | 19. 11. 2018. u 16:47 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Službenici Postrojbe Granične policije Doljani u nedjelju su lišili slobode E.Š. (1964.) nakon što je graničnim provjerama utvrđeno da je za njim Policijska uprava Ljubuški raspisala tjeralicu zbog kaznenog djela 'Teška tjelesna ozljeda'.

Državljanin BiH kontroliran je pri ulasku u našu zemlju na prijelazu Orahovlje i predat službenicima Policijske uprave Ljubuški, navodi se iz Ureda za informiranje GP BiH.

Dan ranije, 17.11.2018., pri ulasku u BiH na Međunarodnom graničnom prijelazu Brčko lišen je slobode M.K. (1994.), državljanin Sjedinjenih Američkih Država. Ustanovljeno je da ga potražuje Županijsko tužiteljstvo Tuzlanske županije zbog kaznenog djela 'Teška krađa'. Službenici JGP Brčko predali su ga službenicima Policijske uprave Lukavac.

Na prijelazu Hadžin potok na ulasku u BiH službenici JGP Velika Kladuša lišili su slobode LJ.N. (1994.) jer je za njim Policijska postaja Kozluk raspisala tjeralicu zbog kaznenog djela 'Teška krađa'. Bh. državljanin 16.11.2018. predat je službenicima PP Kozluk.

Pripadnici JGP Aerodrom Tuzla 16.11. predali su A.H. (1981.) službenicima Policije Brčko distrikta BiH nakon što je utvrđeno da ga ovaj organ potražuje zbog kaznenog djela 'Laka tjelesna ozljeda'. Državljanin BiH kontroliran je na letu iz Eindhovena.

Kopirati
Drag cursor here to close