Budne oči

Uhićen na Doljanima zbog nasilja u obitelji

Službenici PGP-a Aerodrom Sarajevo 26.10.2017. na letu za Zagreb slobode su lišili J. DŽ. (1986.), državljanina BiH.
Vijesti / Crna Kronika | 28. 10. 2017. u 01:03 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U četvrtak pri izlasku iz BiH na MGP-u Doljani slobode je lišen M. G. (1960.) nakon što je ustanovljeno da ga potražuje Općinski sud u Tuzli zbog kaznenog djela 'Nasilje u obitelji'. Službenici PGP-a Doljani su predali državljanina Republike Hrvatske pripadnicima Sudbene policije Široki Brijeg.

Službenici PGP-a Aerodrom Sarajevo 26.10.2017. na letu za Zagreb slobode su lišili J. DŽ. (1986.), državljanina BiH. Graničnim provjerama je utvrđeno da je za njim Policijska uprava Tešanj raspisala tjeralicu zbog kaznenog djela 'Prijevara'. Predat je službenicima Policijske uprave Tešanj.

Na području Zvornika otkriveni ilegalni migranti

Službenici Postrojbe granične policije Zvornik su 26.10.2017. godine u ilegalnom prelasku državne granice spriječili trojicu državljana Republike Turske i dvije osobe s područja Kosova. Otkriveni su na Međunarodnom željezničkom graničnom prijelazu Zvornik pri ulasku u Bosnu i Hercegovinu iz Republike Srbije.

Ilegalni migranti su, sukladno Zakonu o strancima, prekršajno procesuirani i predati pripadnicima Službe za poslove sa strancima na daljnje postupanje, priopćeno je iz Ureda za informiranje GP BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close