Tuzla

Uhićen 39-godišnjak zbog lažne dojave o 15 kg eksploziva u tržnom centru

Radeći na otkrivanju počinitelja kaznenog djela koje je kod građana izazvalo strah i uznemirenost, policija je operativnim radom na terenu došla do saznanja da bi mogući izvršitelj mogao biti E.S.
Vijesti / Crna Kronika | 06. 09. 2018. u 14:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tuzlak čiji su inicijali E.S. (39) predat je u nadležnost tuzlanskog Županijskog tužiteljstva zbog sumnje da je pozvao info-pult "Bingo city centra" Tuzla i priopćio da se u parkiranom autombilu u garaži nalazi 15 kilograma eksploziva, priopćeno je iz Ministarstva unutarnjih poslova Tuzlanske županije.

Incident se dogodio 24. srpnja kada je tada nepoznata osoba priopćila da se u automobilu u garaži "Binga" nalazi 15 kilograma eksploziva, zbog čega su posjetitelji "Bingo city centra" evakuirani, a policija započela provjeru automobila u garaži i prostorija tržnog centra.

Radeći na otkrivanju počinitelja kaznenog djela koje je kod građana izazvalo strah i uznemirenost, policija je operativnim radom na terenu došla do saznanja da bi mogući izvršitelj mogao biti E.S., piše Srna.

Nad osumnjičenim je izvršena kriminalistička obrada, nakon čega je uz izvještaj o počinjenim kaznenim djelima 'Lažno prijavljivanje' i 'Zloupotreba znaka za pomoć', predat u nadležnost Tužiteljstva.

Kopirati
Drag cursor here to close