Kriminalistička obrada

Ubojstvo u Bugojnu, privedene četiri osobe

U suradnji sa nadležnim županijskim tužiteljstvom, službenici policije poduzimaju i druge mjere i radnje na utvrđivanju činjenica i okolnosti koje su dovele do navedenog događaja.
Vijesti / Crna Kronika | 01. 02. 2019. u 15:43 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dana 31.1. u Policijsku postaju Bugojno je prijavljeno da je u naselju Vesela, općina Bugojno, u obiteljskoj kući pronađeno beživotno tijelo starije muške osobe.

Odmah po zaprimanju prijave na mjesto događaja izašli su službenici policije koji su potvrdili navode prijave, te pristupili poduzimanju mjera i radnji iz svoje nadležnosti. Zbog moguće povezanosti sa ovim događajem, slobode su lišene tri osobe koje su podrvrgnute kriminalističkoj obradi, priopćeno je iz MUP-a Srednjobosanske županije (SBŽ).

U suradnji sa nadležnim županijskim tužiteljstvom, službenici policije poduzimaju i druge mjere i radnje na utvrđivanju činjenica i okolnosti koje su dovele do navedenog događaja.

Nad tijelom osobe koja je pronađena u kući, naknadno je urađena obdukcija, te je utvrđeno da je smrt nastupila nasilnim putem, priopćeno je za Bljesak.info iz MUP-a SBŽ.

S tim u vezi, tijekom petka MUP-a SBŽ Travnik raspisao je tjeralicu za Adijem J., rođen 1998. godine iz Bugojna. Tjeralica je raspisana zbog moguće povezanosti navedene osobe sa pronalaskom beživotnog tijela starije muške osobe, tijekom protekle noći u mjestu Vesela, općina Bugojno.

Adi J. je tijekom petka popodne lišen slobode na području Donjeg Vakufa, potvrđeno je za Bljesak.info iz MUP-a SBŽ, te će se nad njim provesti kriminalistička obrada. Nedugo nakon objave tjeralice na službenim stranicama MUP-a SBŽ, osumnjičeni je lociran i lišen slobode, a po dojavi građana, priopćeno je za naš portal iz tog MUP-a. Zbog ovog kaznenog djela, u službenim policijskim prostorijama ukupno su zadržane četiri osobe.

Kopirati
Drag cursor here to close