Zatekao ih u kući

Čoban iz tandžare ubio migranta

M.Č. je uzeo pušku i u kući zatekao 10 migranata koji su ga napali i krenuli mu otimati pušku. U tom guranju puška je opalila.
Vijesti / Crna Kronika | 08. 10. 2019. u 13:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ilustracija / Tandžara

Četrdesetdevetogodišnji Bilećanin (M.Č.) priznao je da je u subotu, 5. listopada, u večernjim satima u selu Todorići kod Bileće ubio migranata, rečeno je Srni u trebinjskom Okružnom tužiteljstvu.

Glasnogovornik ovog tužiteljstva Srđan Vukanović rekao je Srni da je migrant ubijen iz vatrenog oružja puške "M46", takozvane tandžare.

Srna neslužbeno saznaje da je M.Č, koji živi sam u selu Todorići, dok je čuvao stoku primijetio razvaljena vrata na seoskoj kući koju je pazio.

On je uzeo pušku i u kući zatekao 10 migranata koji su ga napali i krenuli mu otimati pušku. U tom guranju puška je opalila i jedan migrant je stradao na licu mjesta.

Trebinjski policajci su naknadno došli do tijela ubijenog migranta, koje je bilo u jami u selu Todorići kod Bileće od subote, 5. listopada, rekao je Srni tužitelj trebinjskog Okružnog tužiteljstva Žarko Milić.

On je naveo da će obdukcija tijela biti obavljena sutra i da ne mogu da utvrde identitet nastradale osobe jer nema nikakvih identifikacijskih dokumenata kod sebe.

Tužitelj je naveo da je metak migranta pogodio u čelo.

Kopirati
Drag cursor here to close