Ubojstvo i samoubojstvo

Ubijen crnogorski pjevač

"Policija je postupajući po prijavi izašla na na mjesto događaja u Boljaničkoj ulici gdje je zatekla dva beživotna tijela, N.D. (66) iz Pljevalja i A.D. (56) iz Pljevalja".
Vijesti / Crna Kronika | 14. 02. 2020. u 00:08 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Poznati pljevaljski pjevač narodnih pjesama Nedžib Nećko Delić ubijen je u srijedu oko 22 sata, u svojoj kući u Boljaničkoj ulici u naselju Jalija u Pljevljima.

Delića je najvjerojatnije usmrtio njegov rođak A.D. (56). Nakon ubojstva 50 metara dalje od kuće Delića ubica je izvršio samoubojstvo, navodi crnogorski portal Vijesti.

"Policija je postupajući po prijavi izašla na na mjesto događaja u Boljaničkoj ulici gdje je zatekla dva beživotna tijela, N.D. (66) iz Pljevalja i A.D. (56) iz Pljevalja. U neposrednoj blizini A.D. pronađeno je i vatreno oružje – pištolj.

Hitna medicinska pomoć je izašla na mjesto događaja i konstatirala smrt obje osobe. Sa događajem je upoznat državni tužitelj u Višem državnom tužiteljstvu u Bijelom Polju koji je izvršio očevid u suradnji sa službenicima Centra sigurnosti Pljevlja i konstatirao da se najvjerojatnije radi o ubojstvu i samoubojstvu. Beživotna tijela su upućena u KCCG radi vršenja obdukcije", priopćili su iz Uprave policije.

Prema neslužbenim informacijama Delića je rođak ubio na ulaznim vratima kuće u kojoj je živio sa suprugom i dvoje djece. Istraga će utvrditi razloge koji su doveli do tragedije.

Kopirati
Drag cursor here to close