Teža nesreća

U sudaru kod Podgorice izgorio automobil iz pratnje Mile Đukanovića

U prometnoj nezgodi na cesti Podgorica - Cetinje ozlijeđene su tri osobe. Kako je za Vijesti.me rečeno u policiji nezgoda se oko 17:45 sati dogodila u mjestu Kokoti.
Vijesti / Crna Kronika | 02. 11. 2017. u 20:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U prometnoj nezgodi na cesti Podgorica - Cetinje ozlijeđene su tri osobe. Kako je za Vijesti.me rečeno u policiji nezgoda se oko 17:45 sati dogodila u mjestu Kokoti.

U nezgodi su sudjelovalo vozilo iz pratnje predsjednika DPS-a i bivšeg premijera Mila Đukanovića i VW Caddy nikšićkih tablica kojim je upravljao Vojislav Vujović (66).

U vozilu iz pratnje bili su policijski službenici Jovan Trebješanin i Dražen Živković koji su, kao i Vujović transportirani u Klinički centra radi pregleda. Đukanović nije ozlijeđen u nezgodi, nalazio se u drugom vozilu, a večeras je govorio na konferenciji jevrejskih zajednica jugoistočne Europe u Budvi.

"Prema informacijama koje posjedujemo u ovom trenutku, jedan policijski službenik je zadobio ozljedu kuka dok je drugi zadobio više udaraca po tijelu. V.V. je također zadobio ozljede, a prema informacijama koje u ovom trenutku posjedujemo u pitanju su lakše tjelesne ozljede", priopćeno je iz Uprave policije Crne Gore.

"Civilno vozilo VW Caddy, nikšićkih registarskih oznaka, kojim je upravljao V.V. (66) je, prema preliminarnim saznanjima, vršilo radnju preticanja i ostvarilo je kontakt sa zadnjim vozilom iz pratnje bivšeg premijera koje je dolazilo iz suprotnog smjera, marke Mercedes", navodi se u priopćenju.

Na vozilu iz pratnje, kako je priopćeno iz policije, je nastala totalna šteta. U vozilu iz pratnje Đukanovića su se, kako su 'Vijestima' kazali vozači koji su bili u koloni, nalazili streljivo i suzavac, te je nakon izbijanja vatre dolazilo do manjih eksplozija.

Kopirati
Drag cursor here to close