Jedna osoba poginula, druga ozlijeđena

54-godišnja žena kod Ljubuškog poginula u sudaru s kombijem

Od zadobivenih ozljeda u prometnoj nesreći u 9:10 sati u Sveučilišnoj kliničkoj bolnici (SKB) Mostar preminula je Ž.M. (1965.), dok je suvozačica M.M. (1994.) zadobila tjelesne ozljede za sada neutvrđenog stupnja.
Vijesti / Crna Kronika | 23. 10. 2019. u 15:19 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U srijedu oko 7:45 sati, Policijska uprava Ljubuški je putem telefona zaprimila prijavu od dežurnog djelatnika Doma zdravlja Ljubuški da se u mjestu Proboj, Grad Ljubuški, na dijelu magistralne ceste M-6 dogodila prometna nesreća sa ozlijeđenim osobama.

Odmah po zaprimljenoj prijavi upućeni su policijski službenici na mjesto događaja prometne nesreće, a djelatnici Doma zdravlja Ljubuški su ozlijeđenim osobama pružili prvu pomoć, nakon čega je jedna osoba hitno prevezena u Centar urgentne medicine (CUM) Mostar, a druga osoba je uz odgovarajuću uputnicu Doma zdravlja Ljubuški također upućena na odjel CUM SKB Mostar na daljnje ukazivanje liječničke pomoći.

Po dolasku na mjesto događaja utvrđeno je da su u prometnoj nesreći sudjelovala dva vozila, i to vozilo marke VW Golf 2 kojim je upravljala Ž.M. (1965.) i vozilo marke Mercedes-Sprinter kojim je upravljao A.K. (1995.).

Od zadobivenih ozljeda u prometnoj nesreći u 9:10 sati u Sveučilišnoj kliničkoj bolnici (SKB) Mostar preminula je Ž.M. (1965.), dok je suvozačica M.M. (1994.) zadobila tjelesne ozljede za sada neutvrđenog stupnja.

Službenici PU Ljubuški su na mjestu događaja izvršili očevidne radnje, a promet se do 9:20 sati naizmjenično odvijao jednom kolničkom trakom, te preusmjeravao na alternativne pravce. Po nalogu dežurnog Županijskog tužitelja u Širokom Brijegu u narednom periodu obavit će se obdukcija tijela smrtno stradale osobe u prostorijama mrtvačnice Bijeli Brijeg u Mostaru.

Po završetku očevidnih radnji motorna vozila koja su sudjelovala u ovoj prometnoj nesreći su izuzeta i smještena u sabirni centar za vozila u Ljubuškom radi obavljanja potrebnih vještačenja. Policijski službenici PU Ljubuški provode kriminalističku obradu u cilju utvrđivanja uzroka i načina nastanka ove prometne nesreće, navedeno je u izvještaju MUP-a Županije Zapadnohercegovačke.

Kopirati
Drag cursor here to close