Do not be a Golf driver

Opet pali Golfovi u Mostaru

Osim ove, na području županije prijavljene su još tri 'Teške krađe', te jedno kazneno djelo 'Krađa' i jedno kazneno djelo koje je svrstano pod 'Ostalo'.
Vijesti / Crna Kronika | 06. 11. 2018. u 09:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policijskoj upravi Mostar u ponedjeljak ujutro prijavljena je krađa automobila Golf 2, priopćeno je za Bljesak.info iz MUP-a Hercegovačko - neretvanske županije.

Automobil je u trenutku nestanka bio parkiran u Ulici Muje Pašića u Mostaru, a prijava je zaprimljena u 8:20 sati.

U ponedjeljak se u Policijsku upravu Mostar obratio J.P. i prijavio da mu je od strane nepoznate osobe tijekom noći otuđeno vozilo marke VW Golf 2 dok se nalazilo parkirano u Ulici A.I. Zovke. O ovome je upoznat Odjel krim. policije, navedeno je iz MUP-a HNŽ.

Osim ove, na području županije prijavljene su još tri 'Teške krađe', te jedno kazneno djelo 'Krađa' i jedno kazneno djelo koje je svrstano pod 'Ostalo'. Službenici policije su zabilježili i jedan slučaj narušavanja javnog reda i mira.

Podsjetit ćemo, prije nekoliko noći u Titovoj ulici u Mostaru je također otuđen osobni automobil Golf 2, dok su lopovi nakon eksplozije bankomata u naselju Centar 2 s mjesta događaja pobjegli također automobilom Golf 2.

Kopirati
Drag cursor here to close