Bez ozlijeđenih

U Mostaru izgorio skupocjeni automobil

Iz Profesionalne vatrogasne postrojbe Mostar za Bljesak.info priopćeno je kako su na gašenje ovog požara izašla dva vozila i šest vatrogasaca.
Vijesti / Crna Kronika | 05. 08. 2018. u 09:39 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vatrogasci u Hercegovačko - neretvanskoj županiji u proteklih 24 sata imali su nekoliko intervencija. Pripadnici Profesionalne vatrogasne postrojbe Mostar su od 17:55 sati intervenirali na gašenju požara u Međinama gdje je gorjela trava i nisko raslinje.

U nedjelju u 2:45 sati stigao je poziv o požaru na automobilu u Ulici Leopolda Mandića. Kako smo mogli vidjeti na mjestu događaja izgorio je automobil Audi Q5 njemačkih registarskih oznaka u vlasništvu I.M., a ovom prilikom oštećen je i automobil Ford Focus bh. registarskih oznaka koji je bio parkiran odmah pored Audija.

Iz Profesionalne vatrogasne postrojbe Mostar za Bljesak.info priopćeno je kako su na gašenje ovog požara izašla dva vozila i šest vatrogasaca.

Čapljinski vatrogasci intervenirali su od 8:05 sati u Klepcima gdje je gorjelo smeće, u Tasovčićima od 11:15 sati gdje je također gorjelo smeće, te u Opličićima od 11:30 sati gdje je gorjela trava i nisko raslinje.

Na području Čitluka vatrogasci su intervenirali idva puta i to od 10:45 sati na gašenju požara u Vidovićima gdje je gorjela trava i nisko raslinje, te u Blatnici od 15 sati gdje je gorjela trava i nisko raslinje.

Kopirati
Drag cursor here to close