Trogvina ljudima

U Brčkom se provodi dio međunarodne akcije protiv trgovine ljudima, privedeno više osoba

Policijska akcija suzbijanja trgovine ljudima, koja je izvedena na području Brčko distrikta, dio je velike međunarodne združene akcije država članica EU i agencija EU
Vijesti / Crna Kronika | 12. 10. 2017. u 21:31 Bljesak.info
Kopirati

Na području Brčko distrikta tijekom četvrtka provedena je policijska akcija suzbijanja trgovine ljudima, potvrđeno je Srni u Policiji Brčkog. Akcijom rukovodi Direkcija za koordinaciju policijskih tijela BiH, a sudjeluje i Policija Brčko distrikta. Srna neslužbeno saznaje da je privedeno više osoba.

Policijska akcija suzbijanja trgovine ljudima, koja je izvedena na području Brčko distrikta, dio je velike međunarodne združene akcije država članica EU i agencija EU, potvrđeno je Srni u Direkciji za koordinaciju policijskih tijela BiH.

U Direkciji nisu mogli dati više detalja kako ne bi ugrozili istragu, uz napomenu da će po završetku akcije biti objavljeno priopćenje.

Kopirati
Prikaži komentare
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.