Lažni identitet

U Banja Luci uhićen osumnjičeni za dvostruko ubojstvo

"Radulac se skrivao pod lažnim identitetom, a u ovom slučaju bit će proveden proces ekstradicije s obzirom na to da se radi o državljaninu Srbije", istaknula je Miljanović.
Vijesti / Crna Kronika | 18. 07. 2019. u 00:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pripadnici Ministarstva unutarnjih poslova (MUP) Republike Srpske uhitili su u srijedu na području Banja Luke državljanina Srbije Stefana Radulca (26) iz Kruševca koji je osumnjičen za dva ubojstva u Srbiji, izjavila je Srni načelnik Odjeljenja za odnose sa javnošću MUP-a Srpske Mirna Miljanović.

Za Radulcem je tjeralicu raspisao MUP Srbije, a otkriven je i uhićen u sklopu suradnje policija Srpske i Srbije.

"Radulac se skrivao pod lažnim identitetom, a u ovom slučaju bit će proveden proces ekstradicije s obzirom na to da se radi o državljaninu Srbije", istaknula je Miljanović.

Radulac je policiji u Srbiji poznat po ozbiljnoj kriminalnoj prošlosti. Kako piše 'Blic', Radulac je osumnjičen za ubojstvo oca i sina Vojina (41) i Dejana Stankovića (70).

Vojin Stanković, koji je važio za jednog od šefova kruševačkog podzemlja, ubijen je 7. svibnja prošle godine u kafiću 'Arabica' u centru Kruševca. Na njega je, pred velikim brojem očevidaca, ispaljeno najmanje sedam hitaca iz pištolja.

Motiv ubojstva su navodno neraščišćeni računi između Stankovićevog starijeg sina i osumnjičenog Stefana Radulca, navodi 'Blic'. Samo mjesec kasnije, 6. lipnja 2018., ispred hotela 'Golf' ubijen je Vojinov otac Dejan Stanković Ždrokinac, koji je imao bogat staž u kriminalnim krugovima u Srbiji, ali prije svega u Južnoafričkoj Republici, čije je državljanstvo imao. Ubijen je u sačekuši s više hitaca, a ubojica ga je ovjerio hicem u glavu. I za taj zločin je osumnjičen Radulac.

Kopirati
Drag cursor here to close