Presuda

Tuzla: Zbog ubojstva i teške krađe dobio 15 godina zatvora

Županijski sud Tuzla je optuženom produžio mjeru pritvora, gdje se nalazi od 8. lipnja 2017. godine.
Vijesti / Crna Kronika | 26. 02. 2018. u 15:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Županijski sud Tuzla donio je osuđujuću prvostupanjsku presudu za Miroslava Erdemovića (31) iz Tuzle i izrekao mu jedinstvenu kaznu zatvora u trajanju od 15 godina i 3 mjeseca zbog kaznenih djela ubistvo i teška krađa.

Optužnicom se Erdemović tereti da je 3. lipnja 2017. godine u prijepodnevnim satima u mjestu Bosanska Poljana u blizini petlje 'Šički Brod' na magistralnoj cesti na ulazu u Tuzlu, 38-godišnjoj ženi skalpelom nanio više reznih ozljeda na desnoj strani vrata, te u području grudnog koša, ruku i desne potkoljenice.

Tako joj je nanio teške tjelesne ozljede opasne po život i ostavio je na toj lokaciji u besvjesnom stanju. Žena je od posljedica ozljeda preminula 16. lipnja 2017. godine.

Također, u optužnici je navedeno da je ženi, dok je bila u besvjesnom stanju, uzeo mobilni telefon i određeni iznos novca.

Županijski sud Tuzla je optuženom produžio mjeru pritvora, gdje se nalazi od 8. lipnja 2017. godine, priopćeno je iz Ureda za informiranje Županijskog tužiteljstva Tuzlanske županije.

Kopirati
Drag cursor here to close