Priveden

Tuzla: Pucnjava i potjera koritom rijeke

Tijekom policijske potjere nepoznati muškarac je pokušao pobjeći koritom rijeke Jale, ali je brzom reakcijom policajaca uhićen i priveden u službene prostorije.
Vijesti / Crna Kronika | 16. 02. 2019. u 00:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Službenici MUP-a Tuzlanske županije u petak navečer su imali pune ruke posla nakon što je 27- godišnji muškarac operativnom centru prijavio da je nepoznata osoba pucala prema njemu.

Nakon izlaska na teren službenici policije su uočili jednu osobu koja se povezuje s pucnjavom u blizini Filozofskog fakulteta u Tuzli. Tijekom policijske potjere nepoznati muškarac je pokušao pobjeći koritom rijeke Jale, ali je brzom reakcijom policajaca uhićen i priveden u službene prostorije.

Neposredno prije uhićenja je odbacio pištolj, a policijski službenici su osiguravali mjesto događaja kako bi pronašli oružje. Na teren su bili pozvani i pripadnici Profesionalne vatrogasne jedinice, navodi 'Dnevni avaz'.

Muškarac čiji su inicijali A.T. (32) iz Tuzle uhićen je zbog sumnje da je pištoljem prijetio 27-godišnjem mladiću u tuzlanskoj Ulici Prve inženjerske brigade, potvrđeno je Srni u Ministarstvu unutarnjih poslova Tuzlanske županije.

Očevid su obavili službenici tuzlanske policije.

Kopirati
Drag cursor here to close