Hapsi sve!

Spriječena krađa ispred crkve u Širokom Brijegu

O naprijed navedenom događaju izvješten je dežurni Županijski tužitelj Županijskom tužiteljstvu u Širokom Brijegu.
Vijesti / Crna Kronika | 06. 05. 2019. u 17:00 Bljesak.info
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policijski službenici OKP-a PU Široki Brijeg su radeći na rasvjetljavanju kaznenih djela iz oblasti imovinskog kriminaliteta došli do operativnog saznana o pokušaju izvršenja kaznenog djela "Teške krađe" na lokalitetu Brijeg isprec crkve Uznesenja Blažene Djevice Marije.

Dolaskom na mjesto događaja policijski službenici OKP-a PU Široki Brijeg i uniformirane policije uočili su NN mušku osobu na parking prostoru kako prilazi parkiranim vozilam koja pokušava otvoriti u kom trenutku mu prilaze policijski službenici i istog lišavaju slobode.

Nakon lišenja slobode utvrđeno je da se radi o M.B.(34) iz mjesta Jare, Široki Brijeg koji je od ranije poznat policijskim službenicima kao počinitelj kaznenih djela. Navedenog su na crkveni parking prostor dovezle dvije ženske osobe vozilom marke "Mercedes" tip 190, crne boje koje su pozvane i ispitane u svojstvu svjedoka u prostorijama PU Široki Brijeg dok je nad M.B.(34) zavedena kriminalistička obrada za više kaznenih djela na području Širokog Brijega.

O naprijed navedenom događaju izvješten je dežurni Županijski tužitelj Županijskom tužiteljstvu u Širokom Brijegu.

Kopirati
Drag cursor here to close