Od ranije poznati

Sarajevo: Privedene dvije osobe sa pet kg droge

U sklopu navedenih aktivnosti, a po Naredbi Općinskog suda u Sarajevu izvršen je pretres putničkog motornog vozila koje su koristili osumnjičeni
Vijesti / Crna Kronika | 04. 04. 2019. u 14:51 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Službenici Federalne uprave policije su tijekom četvrtka, poduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, pod nadzorom Županijskog tužiteljstva Kantona Sarajevo, na području općine Novi Grad Sarajevo, lišili slobode dvije osobe sa područja Zeničko-dobojske županije.

Privedene osobe su inicijala S.E. (1981.) i F.G. (1987.), a slobode su lišeni zbog kaznenog djela 'Neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga' iz člana 238. Kaznenog zakona Federacije Bosne i Hercegovine. Radi se o osobama koje su od ranije poznate policijskim organima, te osuđivane za ista kaznena djela.

U sklopu navedenih aktivnosti, a po Naredbi Općinskog suda u Sarajevu izvršen je pretres putničkog motornog vozila koje su koristili osumnjičeni, kojom prilikom su pronašli i oduzeli cca. 5 kg. nepoznate materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu 'Speed'.

Osobe lišene slobode će biti kriminalistički obrađene u službenim prostorijama Federalne uprave policije, te će se u zakonskom roku predati uz Izvještaj o počinjenom kaznenom djelu na dalju nadležnost Županijskom tužiteljstvu Kantona Sarajevo, navedeno je u priopćenju iz Ureda za informiranje FUP-a.

Kopirati
Drag cursor here to close