Droga

SIPA provela akciju 'Varda': Uhićene dvije osobe

Navedene aktivnosti su realizirane u suradnji sa policijskim službenicima Ministarstva unutarnjih poslova Republike Srpske.
Vijesti / Crna Kronika | 17. 07. 2018. u 10:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policijski službenici Agencije za istrage i zaštitu BiH (SIPA) na području Foče i Višegrada uhitili su dvije osobe za koja se sumnja da su izvršile kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga.

U okviru operativne akcije kodnog naziva 'Varda' usmjerene protiv neovlaštene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga, službenici SIPA-e su tijekom ponedjeljka izvršili pretrese objekata na dvije lokacije u vlasništvu osumnjičenih osoba.

Prilikom pretresa pronađena je i privremeno oduzeta oprema i materijal za uzgoj i proizvodnju kanabisa, šest stabljika konoplje i dva mobilna telefona. Pronađeni predmeti i tragovi će se koristiti kao dokaz u kaznenom postupku.

Po okončanju pretresa, u službenim prostorijama SIPA-e izvršena je kriminalistička obrada nad uhićenim osobama, koje su u skladu sa odredbama Zakona o kaznenom postupku Republike Srpske, predate postupajućem tužitelju na dalje postupanje.

Navedene aktivnosti su realizirane u suradnji sa policijskim službenicima Ministarstva unutarnjih poslova Republike Srpske.

Kopirati
Drag cursor here to close