Rezultati akcije

Reketiranje: U Živinicama 11 privedenih, među njima i policajci

Pretresi su obavljeni na Sedmičnoj pijaci u Ciguljama, zatim Javnom poduzeću 'Horizontala', poslovnim i stambenim objektima koje koriste osumnjičeni, kao i na drugim lokacijama
Vijesti / Crna Kronika | 13. 02. 2020. u 00:09 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pripadnici Ministarstva unutarnjih poslova (MUP) Tuzlanske županije (TŽ) uhitili su 11 osoba na području Živinica, među kojima i dva policajca, u okviru velike akcije koja je imala za cilj razbijanje kriminalne grupe.

"Više osoba je osumnjičeno da su bili dio kriminalne grupe koja je sudjelovala u udruživanju radi činjenja krivičnih djela zloupotreba položaja i ovlaštenja, lihvarstvo i nedozvoljeno bavljenje određenim zanimanjem", rekao je glasnogovornik Tužiteljstva Tuzlanske županije Admir Arnautović.

Video: Policijska akcija u Živinicama

Po nalogu Županijskog tužiteljstva u Tuzli i uz naredbu Općinskog suda Živinice, pripadnici Sektora kriminalističke policije MUP-a TŽ pretresli su više lokacija u Živinicama, prenosi Srna.

Pretresi su obavljeni na Sedmičnoj pijaci u Ciguljama, zatim Javnom poduzeću 'Horizontala', poslovnim i stambenim objektima koje koriste osumnjičeni, kao i na drugim lokacijama, prenose mediji.

Uhićeni će nakon kriminalističke obrade u županijskom MUP-u biti predati u nadležnost Županijskog tužiteljstva u Tuzli.

Kopirati
Drag cursor here to close