Kreševo

Razbojnici raznijeli još jedan bankomat, potraga za tri osobe

O prijavi su odmah obaviještene sve raspoložive policijske patrole, kao i susjedne policijske postaje
Vijesti / Crna Kronika | 12. 08. 2019. u 15:47 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dana 11.8. oko 3:40 sati u Policijsku postaju Kreševo zaprimljena je prijava da su uočene tri maskirane i naoružane osobe koje vrše sumnjive radnje.

Odmah po zaprimljenoj prijavi na mjesto događaja su upućeni policijski službenici, kada je zaprimljena i prijava zaštitarske agencije 'Delta security' da je došlo do eksplozije na bankomatu UniCredit Bank koji se nalazi u Ulici fra Grge Martića, u sklopu marketa 'Turanj'd.o.o., općina Kreševo.

Tom prilikom oštećen je bankomat koji se nalazio u sklopu objekta, te je pričinjena veća materijalna šteta na objektu. Ozlijeđenih osoba nije bilo.

O prijavi su odmah obaviještene sve raspoložive policijske patrole, kao i susjedne policijske postaje, koje na tom području vrše pojačanu kontrolu osoba i vozila, dok su službenici kriminalističke policije u suradnji sa nadležnim županijskim tužiteljstvom izvršili očevidne radnje na mjestu događaja, te poduzimaju koordinirane planske mjere i radnje u cilju pronalaska i hvatanja počinitelja navedenog krivičnog djela, navedeno je u priopćenju iz Ureda komesara MUP-a Srednjobosanske županije.

Kopirati
Drag cursor here to close