28-godišnjak

Preminuo mladić koji je ozlijeđen u nesreći kod Mostara

Prvobitno je Adnan B. bio smješten u KB 'dr. Safet Mujić', ali zbog težine ozljeda prebačen je u SKB gdje je tijekom četvrtka podlegao.
Vijesti / Crna Kronika | 01. 11. 2018. u 13:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"U četvrtak u 10:20 sati na Odjelu za anesteziju, reanimaciju i intenzivno lijecenje Sveučilišne kliničke bolnice Mostar preminuo je A. B. (1990.) od ozljeda koje je zadobio u prometnoj nesreći", priopćeno je za Bljesak.info iz Ureda za informiranje SKB Mostar.

Adnan B. je ozlijeđen u prometnoj nesreći koja se dogodila na magistralnoj cesti M-17 (Mostar-Jablanica) u mjestu Bijela. On je prvobitno svojim vozilom Golf udario u zaštitnu ogradu, pri čemu je na automobilu nastala veća materijalna šteta.

Nešto kasnije, kada je stiglo vozilo šlep službe, te prilikom utovara Golfa na šlepu, Adnan B. je pomažući pri utovaru bio na magistralnoj cesti gdje je u jednom trenutku naišao osobni automobil Audi i udario ga. Tada je zadobio teške i po život opasne ozljede.

Prvobitno je Adnan B. bio smješten u KB 'dr. Safet Mujić', ali zbog težine ozljeda prebačen je u SKB gdje je tijekom četvrtka podlegao. Prometna nesreća u kojoj je Adnan B. zadobio smrtonosne ozljede dogodila se u nedjelju 28.10. oko 5 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close