Pretresi u Tuzlanskoj županiji

Policija zaplijenila oružje, streljivo, duhan ...

Policija je tijekom pretresa pronašla oružje, streljivo, cigarete, duhan ...
Vijesti / Crna Kronika | 10. 05. 2019. u 20:19 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U pretresu na osam lokacija na području Tuzlanske županije pronađeno je oružje, streljivo i droga, a protiv osam osoba bit će podnesen izvještaj nadležnom tužiteljstvu.

U pretresima, prema nalogu općinskih sudova Tuzle, Živinica, Kalesije, Gradačca, Srebrenika i Lukavca, pronađeni su automatska puška, pištolj, streljivo, osam manjih pakovanja kanabisa, četiri drobilice, dvije digitalne vage, veća količina duhanskih prerađevina, 28 većih pakiranja raznog duhana, 685 paklica cigareta, sedam mašinica za pakiranje cigareta i veći broj mobilnih telefona i SIM kartica.

Nakon kriminalističke obrade, izvještaj će biti podnesen protiv osoba čiji su inicijali N.P. (37) iz Srebrenika, H.K. (55) iz Kalesije, tridesetdvogodišnje S.Š., te B.B. (21) i A.M. (65) iz Tuzle, M.B. (39) iz Živinica, B.Š. (33) iz Lukavca i A.S. (27) iz Gradačca, priopćeno je iz županijskog Ministarstva unutarnjih poslova, prenosi Srna.

Ove osobe osumnjičene su za kaznena djela 'Nedozvoljeno držanje oružja i streljiva', 'Neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga', te 'Imovinskih delikata'.

Kopirati
Drag cursor here to close