Pretres stana

Policija u ormaru našla 120 kg marihuane, zaplijenjene tablete, novac, oružje ...

Pripadnici Ministarstva unutarnjih poslova u Beogradu danas su, u suradnji s Višim javnim tužiteljstvom, uhitili srpskog državljanina L. P. (23) i crnogorskog državljanina A. K. (26).
Vijesti / Crna Kronika | 02. 02. 2018. u 17:05 Fena/Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Potpredsjednik Vlade Republike Srbije i ministar unutarnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je u petak kako je dobrim radom policije na području Beograda zaplijenjeno više od 120 kilograma različitih narkotika.

"Kod jednog srpskog i jednog crnogorskog državljanina pronađeno je više od 120 kilograma narkotika, dva pištolja, kao i oprema za proizvodnju i precizno mjerenje droge. Ovo pokazuje da je policija posvećena sklanjanju droge s naših ulica jer ona čini najviše zla našoj zemlji i našoj djeci", naglasio je Stefanović, prenose "Novosti".

Pripadnici Ministarstva unutarnjih poslova u Beogradu danas su, u suradnji s Višim javnim tužiteljstvom, uhitili srpskog državljanina L. P. (23) i crnogorskog državljanina A. K. (26) koji su neprijavljeno boravili u jednom stanu u Beogradu, a kod kojih je pronađeno više od 120 kilograma različitih narkotika, kao i dva pištolja.

Pojedini mediji navode kako je riječ o oko 120 kilograma marihuane, pet kilograma speeda, manja količina kokaina, te oko 15 000 tableta ekstazija i drugog. Pronađen je i veći iznos novca kod ove dvije osobe.

Kopirati
Drag cursor here to close