Podgorica

Policija oduzela pet kg eksploziva, oružje, vozila ...

"Kriminalistička obrada upućuje na sumnju da su novac i skupocjena vozila stečena kriminalnim aktivnostima".
Vijesti / Crna Kronika | 22. 04. 2019. u 22:37 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Podgorička policija je u suradnji sa Posebnom jedinicom policije izvršila pretrese na devet lokacija koje koriste sigurnosno interesantne osobe, priopćeno je danas iz Uprave policije.

U priopćenju se dodaje da je prilikom tih pretresa oduzeto 173.000 eura, vozila marki BMW, Mini Cooper, Audi i Volkswagen, dva pištolja, pušku, veću količinu pištoljskog i puščanog streljiva različitog kalibra, oko pet kilograma eksploziva, tri veća pakiranja detonatorskog štapina dužine oko 11 metara, 12 električnih kapisli, više mobilnih telefona, SIM kartica i USB memorija.

Iz policije su kazali da je uhićen D.J. zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo 'Nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija' i on je uz kaznenu prijavu priveden tužitelju, dok će protiv L.D. biti podnijeta kaznena prijava zbog sumnje da je počinio kazneno djelo 'Nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija'.

"Kriminalistička obrada upućuje na sumnju da su novac i skupocjena vozila stečena kriminalnim aktivnostima. Privremeno oduzete stvari i predmeti bit će upućeni u Forenzički centar radi vještačenja. O svim poduzetim mjerama i radnjama obaviješten je nadležni tužitelj", navodi se u priopćenju Uprave policije.

Kopirati
Drag cursor here to close