Prijetnje s balkona

Policajac se pred policajcima želio ubiti

Mnogi su mu pomagali dajući mu dodatne poslove, ali on je, kako susjedi govore, novac trošio na kocku.
Vijesti / Crna Kronika | 18. 11. 2019. u 16:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policijski službenik B. S. (42) koji je naoružan pištoljem, u naselju Braće Jerković u Beogradu, ne želi izaći iz stana ni poslije četiri sata drame. On je prijetio da će se ubiti. Kako se neslužbeno saznaje, do incidenta je došlo nakon svađe sa suprugom. On s njom ima dvoje djece, a žena je, kako su susjedi ispričali, u čarapama naprasno napustila stan, nakon čega se on zaključao s pištoljem u ruci.

Stan se nalazi u zgradi u Ulici vojvode Vlahovića. Na mjestu događaja su tri vatrogasne ekipe i pet policijskih vozila, kao i jedno vozilo Hitne pomoći, još od 11 sati, kada je prijavljeno da je u tijeku talačka kriza, što će se ubrzo ispostaviti kao netočna informacija, navodi Telegraf.

Oko 15 sati, četiri sata nakon početka drame, on je iznio pištolj na terasu, neposredno prije toga je preskakao s terase na terasu. "Šta me slikate?!" vikao bi kad izađe na terasu. Policajac uprkos razgovorima sa pregovaračkim timom, i dalje se ne predaje. Novinari su u više navrata udaljeni s mjesta događaja.

"Uzimao je bolovanje u policiji, pa radio druge poslove. Skoro svaki dinar koji bi zaradio trošio bi u kladionici, skoro ništa nije donosio kući. Njegova supruga je divna, i zbog nje bi mu svatko od nas uvijek pomogao", kaže njegov poznanik.

Mnogi su mu pomagali dajući mu dodatne poslove, ali on je, kako susjedi govore, novac trošio na kocku.

Policajac B. S. (42) koji je oko šest sati bio zaključan u svom stanu u Ulici vojvode Vlahovića u beogradskom naselju Braće Jerković, predao se poslije pregovora.

Pripadnici Pregovaračkog tima Ministarstva unutarnjih poslova uspješno su riješili situaciju u beogradskom naselju Braće Jerković. Policajac je sam izašao iz stana i predao se policiji.

Kopirati
Drag cursor here to close