Možda nije samo jedan paket?

Federalna vlada provjerava sva svoja vozila!

Na snimku se vidi maskirana osoba koja se šunja oko vozila te ispod postavlja nepoznati predmet koji će biti poslati na vještačenje.
Vijesti / Crna Kronika | 12. 04. 2021. u 12:55 Bljesak.info
Pogledajte kako nepoznati muškarac postavlja napravu ispod vozila ministra Džindića

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Federalna uprava policije istražuje tko je i zbog čega podmetnuo nepoznatu napravu ispod automobila federalnog ministra energije, rudarstva i industrije Nermina Džindića, a portal "Avaza" je u posjedu snimka s kamera videonadzora.

Naime, prema satu s kamere nepoznati muškarac s kapuljačom na glavi i maskom preko lica napravu je postavio jutros u 3.40 sati.

Na snimku se vidi maskirana osoba koja se šunja oko vozila te ispod postavlja nepoznati predmet koji će biti poslati na vještačenje.

Nakon što je postavio napravu muškarac se udaljio s mjesta događaja. Iz FUP-a je rečeno da se ne radi o eksplozivnoj napravi, ali da je izuzeta kutija koja je pronađena ispod vozila.

Premijer Federacije Bosne i Hercegovine Fadil Novalić uputio je danas hitno dopis Federalnom ministarstvu unutarnjih poslova - Federalnoj upravi policije, kojim je zatražio da se odmah izvrši KDZ pregled svih službenih vozila koje koriste članovi Vlade Federacije BiH, a s ciljem osiguranja njihove osobne sigurnosti.

Kopirati
Drag cursor here to close