Zadobila ozljede

Pjevač Dragan Kojić Keba autom 'pokosio' 18-godišnjakinju

Pjevaču je odmah na licu mjesta urađen alko-test, ali nije ustanovljeno da je imao alkohola u krvi.
Vijesti / Crna Kronika | 08. 11. 2017. u 02:39 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pjevač Dragan Kojić Keba u utorak oko 20 sati u Ulici Pariske komune 15 na Novom Beogradu udario je crnim Audijem djevojku A. Đ. (18) na obilježenom pješačkom prijelazu, saznaje Telegraf.rs.

Ona je sa ozljedama glave prevezena u KBC 'Zemun'. Na sreću, ustanovljeno je da ima lake tjelesne ozljede, kontuzija grudnog koša i posjekotine po glavi. A. Đ. je nakon dijagnostike, kako javlja Pink, otpuštena iz bolnice.

Pjevaču je odmah na licu mjesta urađen alko-test, ali nije ustanovljeno da je imao alkohola u krvi. Mediji iz Srbije navode kako je djevojka dobila lake tjelesne ozljede, te kako pjevaču prijeti kazna do jedne godine zatvora.

Tužiteljstvo može primijeniti načelo oportuniteta, i ponuditi Kojiću da uplati novac u humanitarne svrhe, a da djevojka odustane od sudskog postupka.

Pjevač se ispričao djevojci i njenoj obitelji, i rekao da mu je najvažnije to što nije ozbiljnije ozlijeđena, piše Kurir.

"Ovim putem se i javno ispričavam djevojci i njenoj obitelji. U velikom sam šoku, a najvažnije mi je da je djevojka dobro. Bio sam sa njom i sa njenom obitelji sve vrijeme i hvala dragom Bogu da je djevojka dobro, pregledana je i puštena kući. Ne znam šta bih rekao... Hvala na razumijevanju", rekao je pjevač.

Kopirati
Drag cursor here to close