Kombi na Balinovcu

Oglasila se i policija: Zbog 980 kilograma duhana privedene dvije osobe

Prema informacijama iz MUP-a Hercegovačko - neretvanske županije, službenici Policijske uprave Mostar su ovom prilikom slobode lišili dvije osobe.
Vijesti / Crna Kronika | 20. 02. 2018. u 15:08 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dvije osobe su lišene slobode, a zaplijenjeno je 980 kilograma rezanog duhana, potvrđeno je za Bljesak.info iz policija i Uprave za neizravno oporezivanje BiH.

Naime, mostarska policija je tijekom rutinske kontrole u naselju Balinovac, na ulasku u Mostar iz smjera Širokog Brijega u petak navečer zaustavila kombi vozilo, te je otkriveno da je vršen nelegalan prijevoz rezanog duhana koji je bio zapakiran u vrećama.

Iz Uprave za neizravno oporezivanje BiH je za Bljesak.info priopćeno kako je zaplijenjeno 980 kilograma rezanog duhana te da je roba oduzeta.

"Uz suglasnost Tužiteljstva BiH dobivena je od Suda Naredba za pretres vozila i oduzimanje robe, roba je privremeno oduzeta i nalazi se u skladištu UNO u Mostaru", rečeno nam je iz Ureda za informiranje UNO BiH.

Iz MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije nam je potvrđeno da su službenici Policijske uprave Mostar su ovom prilikom slobode lišili dvije osobe.

Nakon zadržavanja u PU Mostar, privedene osobe su predane u dalju nadležnost Uprave za neizravno oporezivanje - Regionalni centar Mostar, naveli su iz MUP-a HNŽ za Bljesak.info.

Lišeni su slobode zbog osnovane sumnje da su u motornom vozilu prevozili blizu jedne tone rezanog duhana bez odgovarajuće dokumentacije predviđene zakonom.

Kopirati
Drag cursor here to close