Mjesec dana

Odžak: Policajac u pritvoru zbog spolnog odnosa s djetetom

Policajac G.L. uhićen je krajem rujna zbog sumnje da je imao spolni odnos sa sedmogodišnjom pastorkom.
Vijesti / Crna Kronika | 14. 10. 2018. u 18:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Županijski sud u Odžaku odredio je jednomjesečni pritvor policajcu iz ovog mjesta čiji su inicijali G.L. (50) zbog sumnje da je počinio kazneno djelo 'Spolni odnos sa djetetom', te kazneno djelo 'Upoznavanje djeteta sa pornografijom'.

Tužiteljstvo u Orašju predložilo je pritvor zbog opasnosti od bjekstva, bojazni da bi boravkom na slobodi mogao ometati postupak utjecajem na svjedoke, te zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela, objavljeno je na internet-stranici Suda u Odžaku.

Policajac G.L. uhićen je krajem rujna zbog sumnje da je imao spolni odnos sa sedmogodišnjom pastorkom. 'Dnevni avaz' prenosi da je djevojčica prošla ginekološke preglede kojima je utvrđeno da je bilo seksualnog kontakta. Istraga protiv njega je pokrenuta na osnovu prijave koju je 25. rujna primila Policijska postaja u Orašju.

G.L. je zbog predanosti poslu čak bio predavač djeci u osnovnim školama, a u slobodno vrijeme se bavio fotografijom i bio angažiran kao fotograf na zabavama, krštenjima, vjenčanjima i obiteljskim okupljanjima.

Kopirati
Drag cursor here to close