Bar u Crnoj Gori

Crna Gora: Novo ubojstvo usred dana

Policija traga za napadačem. Iz Uprave policije je priopćeno da policija intenzivno radi na rasvjetljavanju ubojstva Delibašića.
Vijesti / Crna Kronika | 28. 06. 2018. u 16:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Baranin Vaso Delibašić preminuo je u barskoj bolnici od posljedica ranjavanja. Delibašić je ranjen u pucnjavi do koje je došlo oko 13 sati u Makedonskoj ulici u Baru.

Direktor barske bolnice doktor Dragoslav Tomanović priopćio je 'Vijestima' u 14:15 sati da i pored svih poduzetih mjera, reanimacija Delibašića nije bila moguća i da je preminuo od posljedica više zadobivenih prostrijelnih rana.

'Vijesti' neslužbeno saznaju da je na Delibašića ispaljeno više hitaca. Delibašiću je pucano u glavu i zadobio je više prostrijelnih rana. Na njega je pucano naočigled brojnih sugrađana, u blizini košarkaših terena, gdje se u trenutku napada igrala grupa djece.

Policija je, nedugo nakon napada, u naselju Bjeliši pronašla zapaljeni Audi, za koji se osnovano sumnja da je korišten u napadu na Delibašića. Prema neslužbenim saznanjima "Vijesti" iz policije, tablice koje su pronađene na potpuno havarisanom Audiju su ukradene sa drugog vozila.

Policija traga za napadačem. Iz Uprave policije je priopćeno da policija intenzivno radi na rasvjetljavanju ubojstva Delibašića.

"Za sada nepoznata osoba, na čijoj identifikaciji se poduzimaju intenzivne aktivnosti, je danas oko 12:50 sati u Makedonskom naselju u Baru upotrebom vatrenog oružja zadalo ozljede V.D. od kojih je V.D. kasnije preminuo u Općoj bolnici u Baru. Službenici CB Bar, od momenta prijave događaja, poduzimaju koordinirane aktivnosti na njegovom rasvjetljavanju, u koordinaciji sa tužiteljstvom.

Mjesto događaja je osigurano do dolaska državnog tužitelja u Višem državnom tužiteljstvu u Podgorici, koji će izvršiti očevid zajedno sa službenicima CB Bar i Forenzičkog centra. Svi izuzeti tragovi bit će upućeni u Forenzički centar radi vještačenja", kazali su iz Uprave policije.

Kopirati
Drag cursor here to close