Beč

Nakon ubojstva člana kavačkog klana, podlegao i 22-godišnjak

Stefan Vilotijević, najmlađe je dijete Kićuna Vilotijevića, koji je važio je za najutjecajnijeg crnogorskog bossa u Novom Sadu tijekom tmurnih devedesetih godina prošlog stoljeća.
Vijesti / Crna Kronika | 22. 12. 2018. u 09:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Stefan Vilotijević (22) koji je ranjen u petak u pucnjavi u centru Beča, podlegao je ozljedama u bolnici. U vatrenom obračunu likvidiran je i Vladimir Roganović, koji slovi za člana kavačkog klana, navodi Telegraf.

Vijest da je Vilotijević preminuo potvrdila je pjevačica Dara Bubamara, kojoj je ubijeni bio sestrić. "Istina je da mi je sestrić ubijen. Jako sam tužna i u šoku zbog ovog što se dogodilo, prvo mu je ubijen brat, a sada i on", rekla je kratko ona.

Inače, Stefan Vilotijević, najmlađe je dijete Kićuna Vilotijevića, koji je važio je za najutjecajnijeg crnogorskog bossa u Novom Sadu tijekom tmurnih devedesetih godina prošlog stoljeća.

Ubijen je u novosadskom naselju Liman u srpnju 1999. godine. Na njega je pucano u sačekuši ispred kafića 'Kaskada' dok je sjedio u svom Audiju. Tada je podlegao ozljedama, a u pucnjavi je ranjen i jedan njegov rođak.

Stefanov rođeni brat Filip, bio je dobro poznat policiji, prije nego što je ubijen 2015. godine sa samo 25 godina. Još 2014. godine, godinu dana prije ubojstva imao je 16 kaznenih prijava, piše Telegraf.

Povezivan je sa raznim kaznenim djelima još od maloljetničkih dana, međutim, jedino je pravosnažno osuđen zbog pucnjave na beogradskom splavu 'Just Vanilla' koja se dogodila 2013. godine. Tada je Vilotijević u društvu Vukašina Cmiljanića pripucao na splavu.

Tom prilikom ubijena je Tamara Radulović (29), djevojka koju je pogodio zalutali metak. Zbog tog djela osuđen je Cmiljanić, a Vilotijević je osuđen na dvije i pol godine zatvora zbog izazivanja opće opasnosti, jer pucao u pod. Kićun Vilotijević ima i kćerku. Jelena Vilotijević Lalušić (27) dobila je nanogicu kada je uhićena pod sumnjom da se bavila preprodajom narkotika.

Kopirati
Drag cursor here to close