Pucnjava

Mrkonjić Grad: Iz pištolja pokušao ubiti dvije osobe, pa presudio sebi

Tužitelj je naredio da se poduzmu sve potrebne istražne radnje radi rasvjetljavanja kaznenog djela ubojstvo u pokušaju.
Vijesti / Crna Kronika | 17. 10. 2017. u 01:52 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Četrdesetogodišnji Mile Macanović iz Ribnika pokušao je iz pištolja da ubije Jelenu Milovac (21) iz Banja Luke i Čedomira Sirara (53) iz Ribnika, nakon čega je izvršio samoubojstvo.

Ovaj slučaj dogodio se u noći s nedjelje na ponedjeljak, pedeset minuta nakon ponoći, na cesti Sitnica - Čađavica, priopćeno je iz Okružnog javnog tužiteljstva Banja Luka.

Ozlijeđenim osobama pružena je liječnička pomoć u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske.

Očevid su izvršili dežurni tužitelj banjalučkog Okružnog javnog tužiteljstva Slobodan Salić i pripadnici Policijske uprave Mrkonjić Grad. Tužitelj je naredio da se poduzmu sve potrebne istražne radnje radi rasvjetljavanja kaznenog djela ubojstvo u pokušaju.

Zdravstveno stanje 21-godišnje J.M. koja je ozlijeđena u pucnjavi na cesti Sitnica-Čađavica u općini Ribnik za sada je stabilno, a kirurški je zbrinuta druga ozlijeđena osoba Č.S. (53), priopćeno je iz Univerzitetskog kliničkog centra (UKC).

Oba pacijenta su zadobila ozljede grudnog koša i abdomena, istaknuli su načelnik Klinike za anesteziju i intenzivno liječenje Darko Golić i glavni dežurni liječnik na kirurgiji Jugoslav Đeri, piše Srna.

Iz UKC-a navode da je J.M. dovezena u 2:25 sati sanitetskim vozilom Doma zdravlja Ribnik u hitnu prijemnu kiruršku ambulantu, dok je u 2:40 sati dovezen pacijent Č.S. sanitetskim vozilom Doma zdravlja Mrkonjić Grad. "Oba pacijenta su hospitalizirana u Klinici za anesteziju i intenzivno liječenje", kažu iz UKC-a.

Kopirati
Drag cursor here to close