Posljedice

Mostar: Žena preminula od teških ozljeda iz prometne nesreće

Na magistralnoj cesti došlo je do sudara ova dva vozila, te je Touran naposlijetku završio na zelenoj površini benzinske crpke gdje je udario u reklamni pano.
Vijesti / Crna Kronika | 20. 08. 2018. u 08:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ženska osoba N.B. podlegla je ozljedama zadobivenim u prometnoj nesreći koja se dogodila u nedjelju u mostarskom prigradskom naselju Ortiješ, na magistralnoj cesti M-17.

Iz MUP-a Hercegovačko - neretvanske županije za Bljesak.info je priopćeno kako je za upravljačem Ford Fieste bio A.K. (1945.), dok je R.P. (1960.) iz Sarajeva upravljao VW Touranom. S R.P. je u vozilu bila i suvozačica N.B. (1959.), također iz Sarajeva. Nakon sudara, Touran je završio na zelenoj površini benzinske crpke gdje je udario u reklamni pano.

Od zadobivenih teških tjelesnih ozljeda, N.B. je preminula u mostarskoj bolnici u 10:55 sati, dok je R.P. zadobio teške tjelesne ozljede. Na mjestu događaja službenici Policijske uprave Mostar su izvršili očevid, a po naredbi dežurne tužiteljice vozila su izuzeta radi vršenja vještačenja tehničke ispravnosti.

"Osoba inicijala R. P. (1960.) smješten je na Odjelu za anesteziju, reanimaciju i intenzivno liječenje SKB Mostar. Zadobio je teške tjelesne ozljede, te je životno ugrožen.

Osoba inicijala N.B. (1959.) je u nedjelju, 19. kolovoza, u jutarnjim satima po prijemu na Odjel za anesteziju, reanimaciju i intenzivno liječenje SKB Mostar preminula od zadobivenih teških tjelesnih ozljeda", priopćeno je za Bljesak.info iz Ureda za informiranje Sveučilišne kliničke bolnice Mostar.

Inače, u posljednjih 24 sata osim ove zabilježeno je još 11 prometnih nesreća u Hercegovačko - neretvanskoj županiji u kojima su dvije osobe lakše ozlijeđene.

Kopirati
Drag cursor here to close